Monday 2 November 2009

Szent emberek vagy csavargók?



Rishikeshben az ember a legfurább fazonokkal fut össze, legfőképpen az utcán ücsörgő, szent embereket imitáló (vagy szent embereket jelképező, megtestesítő férfiak, vagy éppen szent emberek, ezt nehéz eldönteni) fura fickókra gondolok.



A kinézetük alapján csavargóknak néznek ki, de hogy lehet megkülönböztetni egy egyszerűen szent embert egy csavargótól, ha mindketten az utcán élnek és mindketten nagyon furcsa öltözetben vannak? Szerintem sehogy, ezért aztán maradjunk abban, hogy érdekesek és furcsák.



Színes ruhákba öltöznek, raszta hajat viselnek (néha kopaszok), általában hosszú szakálluk van, és a fejükre valamilyen rongyot tekernek, valami kendő és turbán kombinációt. Deréktől lefelé szintén csak egy kendő van rajtuk, legalább szellőzik a nagy melegben. Legtöbbször egy kis bádog fazékkal mászkálnak, abba pénzt gyűjtenek, például turistáktól ha lefotózzák őket (ezt ki lehet kerülni teleobjektívvel, az ember egyszerűen jó messziről fotóz, és akkor nem vevődik észre).





1 comment:

Anonymous said...

Szia Reka!Erzsike mama vagyok.Boldog nevnapot kivanok!!!sok-sok puszi nagyon varom mar hogy hazagyere.Orulok hogy latom hogy jol vagy es mindent amit csinalsz es aholsz jarsz.Puszil mama.