Saturday 12 September 2009

Hardcore motoros

Megszoktam, megszerettem, már az sem zavar ha zuhog vagy térdig ér a pocsolya, minden nap motorozok, gyakorlatias okokból kifolyólag, egyszerűen biztonságosabb mint buszozni vagy riksázni egyedül.

Alant a kép az új outlookomról, a szél és esőellen véd, ráadásul kevesebben is bámulnak meg így!

6 comments:

Anonymous said...

humhum, bevallalnam az outlookot meg a motort is :D, pussz, borso

rena said...

Az jutott eszembe igy a kép láttán, hogy Indiában igy bámulnak meg kevesebben, de próbálnál a nagykörúton igy végigmenni - garantált müsorban lenne része Pestnek is, meg neked is...

nagyz said...

A tied, te vezeted vagy a főnőkkel jársz-e?

Rekuc said...

@rena: Hát igen, tényleg kevésbé bámulnak. Igazából itt úgy érzem, szinte bármit felvehetek, mert max megbámulnak, de nem szólnak meg. Például ha pizsamában mennék el vásárolni kábé ugyanannyira néznek meg, mintha farmerben és pólóban. De ha Pesten mennék el pizsamában vásárolni...? Ugye ugye :-)

Rekuc said...

@Borso: K. szerint hülyét csinálok magamból ezzel a cuccal, de itt más az értékrend, nem adnak annyit az ilyen külsőségekre mint otthon. Nem biztos hogy Nagyváradon szívesen furikáznék ilyen szerkóban!

Rekuc said...

@Nagyz: Szia Apuci! Végre írtok ti is :-) A főnökömé és nem én vezetem, de gyakorlatilag minden nap járok vele, mert szinte minden nap hazavisznek (nehogy valami bajom legyen). Amikor megpróbáltam vezetni akkor majdnem eldőltem vele, úgyhogy nem nagyon próbálkozom :-)