Saturday 3 October 2009

Johnsons Cafe

Manaliban van egy nagyon cuki kávéház, a Johnson's Cafe. Mivel nemrég voltunk Manaliban kirándulni, gondoltuk beülünk egy finom vacsorára, a hal igazán kedvelt és híres (és drága) étel a környéken, és ennek a kávéháznak a halételjei még a Lonely Planet könyvekben is benne vannak, hát akkor gondoltunk tényleg feltétlenül ki kell próbálni.

Maga a hely nagyon kellemes (nagyon nem Indiai) kicsit hippis és kicsit sznob egyszerre, az árak messze nem a földön járnak, de a hal tényleg finom volt. Ami nagyon megfogott az a kompozíció, ahogy az ételt elhelyezték a tányéron, itt Indiában ez szinte az első olyan hely, ahol valóban nagyon igényesen volt tálalva.


Az egész David ötlete volt, ő ilyen terv-bolond, még Chandigarhban jó előre informálódott a dologról, majd addig mondogatta a kiránduláson, amíg tényleg elmentünk ebbe a vendéglőbe. Csak egy apró insight, David és én teljesen ellentétesen gondolkodunk majd mindenről a világon, és ott van harmadiknak a főnököm, aki egy harmadik ágon van gondolkodás szempontjából, így aztán igazi jó kis csapatot alkottunk mi hárman.



És végül a vidám halas szalvéta:

No comments: